Tirane, Ofrohen vende pune per Mobilier, Marangoz, Montues 39 views

LESNA – ALBANIA kerkon te punesoje Mobilier ,Montues, me kriteret e meposhtme ;
1- Experience ne ne fushat e prodhimit dhe montimit e mobiljeve, dyerve dhe dritareve , parketeve dhe strukturave qe lidhen me drurin e melaminen
2- Te zoterojne aftesi teknike ne matje, prerje, dhe ne leximin e planimetrive te mobiljeve. Te njohe anen teknike te makinerive .
3- Te jene te komunikueshem , te sjelleshem,me ambicie dhe perkushtim per punen.
4- Te kene leje drejtimi automjeti
5- Te jene korrekt , te pergjegjshem , dhe te respektoje me rigorozitet etiken e sjelljes me kolegët dhe klientët

Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre via e-mail tek info@lesna.al dhe/ose mund te na kontaktojne ne nr 0672003356 .

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim