Tirane, ofert Skenograf 48 views

Ami Event kerkon të punësoj:

  • Të ketë mbaruar studimet për Skenografi
  • Të njohë programet kompjuterike të profilit
  • Preferohet të ketë eksperiencë në organizimin e evente.
  • Të këtë dëshirë dhe vullnet për t’u rritur profesionalisht
  • Punësim me kohë të plotë.

Aplikoni:

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime