Tirane, Nje kompani e cila prej vitesh operon ne treg, kerkon te punesoje Sales Manager 43 views2 applications

Nje kompani e cila prej vitesh operon ne treg, kerkon te punesoje Sales Manager, sipas kritereve te meposhtme:

  • Te kete perfunduar studimet e larta bachelor ne Administrim Biznesi, Informatike
  • Te jete i orientuar drejt zgjidhjes dhe korrekt me deadline-s
  • Aftësi shumë të mira komunikimi, ndërtimi i marrëdhënieve të sukseshme me palët.
  • Njohuri shume te mira te gjuhës angleze
  • Njohuri shume te mira te pakete office (word, excel)
  • I dedikuar, pozitiv dhe punëtor.

Ofrohen kushte te mira pune dhe paga shume e kenaqshme
Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-n në adresën e email-it: punesim.albania@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Butik