TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, KONSULENT LIGJOR 44 views

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.
Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun nderkombetar dhe ate vendas, ne sektorin e Konsulences Ligjore, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicioni Konsulent Ligjor

Kriteret kualifikuese:

– Disponibilitet i menjehershem
– Nivel B2 i gjuhes gjermane

Ofrohet:

– Pakete konkuruese financiare
– Inserim i menjehershem ne kompani
– Trajnime te vazhdueshme
– Mundesi rritjeje profesionale

Numri i pozicioneve te hapura: 1

Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Email: furra.a@oraclesolicitors.co.uk
Cel: +355 67 20 00 140

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim