TIRANE, MUNDESI PUNESIMI KEY ACCOUNT MANAGER 42 views

BClever Agency per nje klientin e saj i cili operon ne tregun farmaceutik kerkon te punesoje Key Account Manager per qytetin e Tiranes.

Detyrat dhe pergjegjesite:

– Zhvillon tregun dhe maksimalizon numrin e klientëve;
– Ndërton marrëdhënie afatgjata e të qëndrueshme me pikat kyce të kontaktit
– Arritja e objektivave të shitjes dhe objektiva të tjerë mujore;
– Promovon avantazhet e produkteve;
– Realizon takime dhe prezantime të produkteve me mjekë dhe farmacist të zonës;
– Organizimi dhe zhvillimi i trajnimeve për produktet, kur nevojitet;
– Përfaqësimi i kompanisë, brand-it në evente të rëndësishme si konferenca dhe seminare;
– Mbajtja e një database kontaktesh të detajuara, ku duhet të përfshihen edhe të dhënat për raportime mujore;
– Pjesëmarrje e rregullt në takimet e kompanisë
– Të jetë i informuar mbi zhvillimet më të fundit në lidhje me kompaninë dhe produktet
– Monitorimi i aktivitetit të konkurrentëve dhe produkteve të tyre;

Kriteret kualifikuese:

– Të ketë arsimin e lartë, preferohet në profilin: Farmaci, Mjekësi ose Stomatologji;
– Duhet të ketë eksperiencë pune të paktën 2-3 vjet në pozicione të ngjashme;
– Aftësi shumë te mira shitje dhe organizative të punës;
– Të jetë natyrë aktive, kurioze dhe i motivuar për të mësuar;
– Aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërveprimi me njerëzit;
– Njohuri të mira kompjuterike
– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
– Leje drejtimi B

Kandidatet duhet te dergojne CV te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim