TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, JURIST 321 views2 applications

Job Expired

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun nderkombetar dhe ate vendas, ne sektorin e Konsulences Ligjore, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicioni Jurist.

Kriteret kualifikuese:

 • Bachelor ne profilin e drejtesise
 • Nivel B2/C1 i gjuhes gjermane

Ofrohet:

 • Pakete konkuruese financiare
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Trajnime te vazhdueshme
 • Mundesi rritjeje profesionale

Numri i pozicioneve te hapura: 4

Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Email: furra.a@oraclesolicitors.co.uk
Cel: +355 67 20 00 140

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Durrës
 • Tel/Mob +355676318339
 • Profili Punesim