Tirane, Mia Bistro kerkon sanitare dhe kamarier/e 22 views

MIA BISTRO
Kerkon te punesoje

•KAMARIER / KAMARIERE
•SANITARE

PAGA E KENAQSHME
KUSHTE TE MIRA PUNE

Adresa: RRUGA VASO PASHA, TIRANE

Kontaktoni: 0684063800

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 128 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim