Tirane, Loi Lounge te Liqeni Thate kerkon Banakier/e kushtet e punes dhe pagesa teper te mira 53 views

Job Expired

Loi Lounge

Kerkon te punesoje:

BANAKIER / BANAKIERE

PAGA E KENAQSHME
KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

📍 Adresa: Liqeni Thate , Tirane

Kontaktoni: +355 69 750 1090

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 150 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim