Tirane, LESNA – ALBANIA Kerkon te punesoje: •MARANGOZ •MOBILIER •MONTUES •Arsimi mesem,mosha deri 50 vjec •Kushtet e punes dhe paga jane shume motivuese 19 views

LESNA – ALBANIA
Kerkon te punesoje:

•MARANGOZ
•MOBILIER
•MONTUES

•Arsimi mesem,mosha deri 50 vjec
•Kushtet e punes dhe paga jane shume motivuese

Adresa: Tirane

Kontaktoni: 0672003356
Info@lesna.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 352 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim