Tirane, Kompania Aura sapo ka hapur akademin per trajnim falas dhe Punesimi Agjent shitjesh ne terren / Punesim i menjehershem pas trajnimit Kushtet te jete i komunikueshem dhe bashkepunues ne grup 33 views

Kompania Aura sapo ka hapur akademin per trajnim falas per:

Mundesi Trajnimi dhe Punesimi
Agjent shitjesh ne terren

Punesim i
menjehershem pas trajnimit

Kushtet te jete i komunikueshem dhe bashkepunues ne grup

Paga 600€ + perqindje

Adresa:Tirane qender ne fillim te rruges se durresit

Kontaktoni: 0692077222

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 352 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim