Tirane, Kompania 4 A-M shpk qe operon ne fushen e ndertimit kerkon te punesoje •SALDATOR 70 views

Job Expired

Kompania 4 A-M shpk qe operon ne fushen e ndertimit kerkon te punesoje

•SALDATOR

Te kete ekperience pune ne :

Saldim me elektrode dhe argon.
Repart prodhimi per konstruksione metalike
Ne repartin e servisit per eskavatore, betoniera, kamiona…

Adresa: TIRANE
Kontaktoni: 0696690586

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim