Tirane, Kompani telemarketingu kërkon 10 Operatorë/e shitjesh telefonike (gjuha italisht, anglisht, spanjisht) 219 views2 applications

Job Expired

Kompani telemarketingu kërkon të zgjerojë stafin me 10 Operatorë/e shitjesh telefonike.

Ofrojme :

 • Kushte shumë të mira pune.
 • Kontrate pune e rregullt sipas legjslacionit Shqipëtar.
 • Ambient komod pune.
 • Paga të kënaqshme.

Mundësi të mira rritje dhe bonuse të vazhdueshme e progresive

 • Punohet nga E hena-Premte

Përgjegjësitë :

 • Të zoterojë mirë gjuhën Italiane,angleze ose spanjolle.
 • Të ketë aftësi bindëse.
 • Eksperiencë në shitje ose Outbound.
 • Qëndrim pozitiv dhe lirshmëri në punë
 • Te jetë korrekte dhe bashkëpunues.

Kontakt: akcall.recruiting@outlook.com
Nr tel: 0699756600

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Tel/Mob 0699756600
 • Profili Call Center