Tirane, Kerkojme TEAM LEADER dhe 20 call center operator per gjuhen italiane, spanjolle, angleze 177 views1 application

Kerkojme TEAM LEADER dhe 20 call center operator ne secilen prej gjuheve italiane spanjolle dhe angleze.

Kriteret:
– Eksperienca nuk perben kriter paresor
– Te jene korrekte dhe te pergjegjshem ne pune

Ofrohet:
– Pagese e kenaqshme
– Kushte te mira pune

Te interesuarit te kontaktojne ne:
Whatsapp +447735121433
Rr. Dibres, prane Vila Gold

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center