Tirane, kerkojme Specialist Ndertimi, Usta Ndertimi & Punetor ndertimi 101 views

Job Expired

Pozicion vakant – Specialist ndertimi / Punetor ndertimi

Kerkohet Specialist ndertimi dhe Punetor ndertimi
per punime te ndryshme ndertimesh, rifiniture,
kryesisht objekte ne rikonstruksion.

Cfare ofrojme?

Page e kenaqshme
Kushte shume te mira pune
Pune kryesisht ne Tirane

Cel. : 0676000802

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Sami Frashëri
  • Profili Ndertim