Tirane kerkojme Specialist Duralumini ne prodhim dhe ne montim dhe Usta duralumini me eksperience ne sharre,ne prodhim dhe ne montim. Ofrohet pagesa e kenaqshme + siguracione 34 views

Soni_dural_sh.p.k.

Kerkon te punesoje

Usta Duralumini
•Kerkohet Usta duralumini me eksperience ne sharre,ne prodhim dhe ne montim.

Specialist Duralumini
•Kerkohen dhe Specialiste duralumini ne prodhim dhe ne montim

Paga e kenaqshme + siguracione

Adresa: Tirane

Te interesuarit te kontaktojne me mesazhe ne Whatssap: 0696123908

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim