Tiranë, kerkojmë operator, shërbim klienti për Wizz Air për gjuhët Anglisht, Italisht, Frengjisht, Gjermanisht, Spanjisht 267 views22 applications

Alfa Solutions është një kompani lider në sektorin BPO.
Po puneson operator per Wizz Air per fushate sherbim klienti.

Çfarë ofrojmë?
– Kontratatë pune bazuar në Kodin e Punës sipas legjislacionit në fuqi
– Page e kënaqëshme, duke filluar nga 3.50 Euro/Ora (totalisht e deklaruar nga ISSH!).
– Trajnim me pagesë për produktin dhe gjuhën.
– Smart Working, duke filluar nga muaji i katert.

Çfarë kërkojmë?
– Eksperiencë e mëparshme në aktivitetin e shërbimit të klientit (inbound)
– Eksperience e mëparshme në aktivitet, chat dhe e-mail
– Njohuri shumë të mira të paktën të dy gjuhëve: angleze, italiane, gjermane, franceze dhe spanjolle të folura dhe të shkruara
– Disponibilitet për të punuar me turne 24/7

Për të kandiduar, dergoni CV-ne tuaj në :
recruiting@alfasolutions.al

Cel: +355696651015
Adresa: Tirane, Rruga ”Tish Daija” ,Kompleksi Kika 2, Godina 5, kati 0.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit. Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Kati 0, godina 5
  • Tel/Mob +355 69 665 1015