Sherbim klienti wizzair italisht, frengjisht, spanjisht 286 views2 applications

Job Expired

Alfa Solutions është një kompani lider në sektorin BPO.
Në kuadër te bashkepunimit me gjigantin e aeronautikës Wizz Air,
jemi në kërkim të operatoreve per fushatë inbound, shërbim klienti.

Çfarë kërkojmë?
– Eksperiencë e mëparshme në aktivitetin e shërbimit të klientit (inbound)
– Njohuri shumë të mira të gjuhëve italiane, franceze dhe spanjolle të folura dhe të shkruara
– Disponueshmëri për të punuar me turne 24/7 (kryesisht turne 4 dhe 6 orarëshe)

Çfarë ofrojmë?
– Page bazë e kenaqshme (totalisht e deklaruar nga ISSH!).
– Bonuse interesante të lidhura me performancën!
– Trajnim me pagesë për produktin dhe gjuhën.
– Kontratatë pune bazuar në Kodin e Punës sipas legjislacionit në fuqi.
Për të kandiduar, dergoni CV-ne tuaj në:
recruiting@alfasolutions.al
Cel: +355696651015
Adresa: Tirane, Rruga ”Tish Daija” ,Kompleksi Kika 2, Godina 5, kati 0.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit. Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Kati 0, godina 5
  • Tel/Mob +355 69 665 1015