Tirane, Kerkojme kuzhinier/e te pare, specialist/e brumi dhe kasier/e ••• E-mail aplikopra@gmail.com Kontaktoni: 069 444 9400 69 views1 application

Job Expired

Prime Recruitment Albania

Per nje nga klientet e saj (Restorant, Bakery dhe Market)
kerkon te punesoje: •Kuzhinier/e te pare
•Specialist/e brumi
•Kasier/e

•Kuzhinier/e te Pare (12:00-22:00)

Kerkohet
-Njohuri e kompletuar mbi berjen e pastave te fresketa, gatimin e salcave perkatese dhe teknikat e duhura te lidhjes dhe perfundimit te pastave ne standarte italiane.
-Preferohet njohuri ne punimin e picave me brum te bute
-I/e afte mbi porcionimin dhe filetimin e sakte te mishit dhe peshkut, dhe gatimin perkates te cdo lloji
-Komunikim i denjë me stafin e kuzhines, salles dhe administrates
——————————————-
•Specialist/e brumi
(6:30-15:00)

• Kasier/e (13:00-21:00)

me eksperience te meparshme minimumi 1 vit.
———————————————
Adresa: ish Blloku, Tirane

E-mail aplikopra@gmail.com

Kontaktoni: 069 444 9400

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim