Tirane, kërkojmë Asistente Administrate 287 views1 application

Fastcall dëshmon 10 vite suksesi dhe vazhdon të ndërmarrë projekte që sjellin risi në tregun BPO në Shqipëri.

Po kërkojmë një Asistente Administrate ti bashkohet skuadrës sonë në Tiranë për ndihmuar ne veprimtarite e administrates dhe departamentit te finances.

Kualifikimet

-Te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik
-Njohuri të mira të gjuhës italiane.
-Njohuri të shkëlqyera të paketes office, ne vecanti Excel
-Njohuri të programeve të kontabilitetit
-Disponibilitet për të punuar nga e hëna deri të shtunën.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në adresën: uff.personale@fastcall.info

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Bul. Bajram Curri. P. NCE, kati i 2, 50 metra para mertenitetit te ri tek brryli
  • Tel/Mob 00355696024124
  • Profili Call Center, Marketing