Tirane, kerkojme agjente udhetimi ne zyre – Travel Counselor 361 views3 applications

Selectours.al kerkon: Agjent/e udhetimi ne zyre
Agjent Shitjesh (F), pergjegjese per rezervime: Hotele, bileta, paketa individuale dhe turet me guide.
Kerkohet:

  • Te kete eksperience pune (perben avantazh).
  • Te dije gjuhen angleze ne nivelin B2.

Ofrohet:

  • Ambjent i ngrohte dhe motivues, kushte te mira pune.
  • Trajnime te vazhdueshme nga ana e kompanise.
  • Page plus bonus mbi shitjet dhe arritjet e objektivave.

Cel. : 0697070004 | info@selectours.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë