Tirane, kerkohet Teknik per printera dhe fotokopje 75 views

Job Expired

Kompania Colombo sh.p.k ofron pune per Teknik per printera dhe fotokopje.

Detyrat dhe pergjegjësitë:
• Kryen një gamë të plotë të procedurave të shërbimit të servisit dhe riparimit, përfshirë diagnostifikimin, instalimin, montimin dhe cmontimin e pajisjeve të caktuara.
• Kryen instalimet baze, vendos adresat IP, shkarkon drive-t e printerit/fotokopjes dhe trajnon klientin.
• Kryen zgjidhje të problemeve dhe riparime ose zëvendëson komponentët e pajisjeve sipas nevojës.
• Demonstron kompetencat e kërkuara që lidhen me produktet e caktuara dhe caktimin e nivelit.
• Demonstron aftësi të mira teknike dhe marrëdhëniejeje me klientët.
• Arrin nivelet e pritura të produktivitetit të lidhura me ngarkesën e caktuar të punës dhe nivelin e përvojës.
• Komunikon me klientët e jashtëm me qëllim përcaktimin e nevojave të shërbimeve për pajisjet dhe siguron të mbeten të kënaqur me shërbimin e kryer.
• Mban marrëdhënie produktive dhe profesionale me të gjithë personelin e kompanisë.
• Kryen detyra të tjera sipas nevojës.

Kualifikimet:
Diplome universitare – e preferueshme. Pranohen edhe kandidate me arsimim te mesem, por qe plotesojne kushtet e tjera.
Eksperience e meparshme pune ne riparimin e PC-ve, printerave dhe fotokopjeve.(Kjo eshte e domosdoshme)
Te kete njohuri te mira mbi pajisjet e Teknologjise se Informacionit
Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
Te kete aftesi te mira komunikuese
Te jete i disponueshem per te punuar jashte orarit.

Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: admin@tonertaxi.info
WhatUP 0692020674

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime