Tirane, kerkohet SushiCo kerkon te punesoje: Ndihmes Kuzhinier/e, Ndihmes Kamarier/e dhe Sanitare 77 views

SushiCo kerkon te punesoje:

Ndihmes kuzhinier/e
* paga e negociushme
* ⁠7 ore ne dite
* ⁠1 dite pushim
* ⁠pas cdo 6 mujeve nga 10 dite pushim

Ndihmes kamarier/e
* paga 50,000 +siguracionet
* ⁠7 ore ne dite
* ⁠1 dite jave pushim
* ⁠cdo pas 6 muaj 10 dite pushim

Sanitare
* paga 50,000 +siguracionet
* ⁠7 ore ne dite
* ⁠1 dite jave pushim
* ⁠cdo pas 6 muaj 10 dite pushim

Vendodhja ne Bllok, ne Tirane.
Per me shume informacion kontaktoni ne numrin e telefonit ose paraqituni ne ambjentet tona.
Cel. : +355 69 703 3388

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Nikolla Tupe, ish Bllok
  • Tel/Mob 0696090007
  • Profili Restorante