Tirane, kerkohet staf Banakier 56 views

Bar “Troter’s” kërkon të punësojë: BANAKIER/E

Detyrat :

 • Përgjegjës për përgatitjen e pijeve për klientët
 • Vlerëson nevojat dhe preferencat e klientëve dhe jep rekomandime
 • Përgjegjës për furnizimet dhe inventarët e banakut
 • Përgjegjës për pastërtinë në zonën e barit sipas standarteve
 • I fokusuar te klienti dhe kërkesat e tij dhe ruan efikasitetin në punë duke mbajtur klientët të kënaqur në çdo kohë
 • Bashkëpunues dhe organizues me kolegët për detyrat e përbashkëta

Kualifikimet :

 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Eksperienca përbën avantazh
 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me punonjësit e tjerë
 • Të jetë i përkushtuar në punë dhe fleksibël në orare
 • Të njohë gjuhë të huaja, preferohet Anglisht

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv-ne e tyre ne numrin e telefonit 067 401 10 23

More Information

Only candidates can apply for this job.