TIRANE, KERKOHET SPECIALIST PROKURIMESH 48 views

Agjencia BClever per nje klientin e saj kerkon te punesoje nje Specialist Prokurimesh per nje nga filialet ne qytetin e Tiranes.

Detyrat dhe pergjegjesite e rolit:

– Manaxhimi i inventarit, analizimi i gjendjes se artikujve, trendit te shitjeve te tyre dhe gjenerimi i porosive te reja;
– Gjenerimi i raporteve periodike lidhur me gjendjen ne magazine te artikujve te ndryshem
– Kerkimi i fabrikave online per nje produkt specifik te dhene nga drejtuesi i departamentit
– Mbajtja dhe ruajtja e marredhenieve me furnitoret
– Marrja e ofertave nga furnitore te ndryshem, analizimin dhe perzgjedhja midis tyre.
– Organizimi i transportit ne menyre sa me efektive ne konteinere me qellim uljen e kostove te transportit.
– Ndjekja e afateve te ardhjes se artikujve te rinj;
– Ruajtja e komunikimit te vazhdueshem me perfaqesuesit e kompanive te transportit; pergatitja e dokumentave qe nevojiten per doganen dhe mbajtja e marredhenieve me agjenten doganore.
– Hedhja e faturave te shitjeve, blerjeve, importeve, mandat pagesave/arketimeve dhe ne prograwmin financiar.
– Gjenerimi i raporteve ne lidhje me shitjet, blerjet dhe inventaret.

 

Kriteret e pozicionit:

– Te kete kryer arsimin e larte
– Njohje e mire e gjuhes angleze
– Aftesi te mira kompjuterike

 

Aplikantet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose ne 0676888699

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim