Tirane, kerkohet SHITES NE SHOWROOM 54 views

Amar Tools ofron vend pune Shites ne Showroom

Qëllimi i Pozicionit:
Siguron një shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve ne showroom, në përputhje me të gjitha rregullat dhe politikat e Amar Tools, me qëllim rritjen e kënaqësisë së klientit dhe arritjen e objektivave të kompanisë.

Detyrat

 • Mirëpret dhe ndjek çdo kërkesë dhe komunikim ne Showroom.
 • Dëgjon me vëmendje maksimale kërkesen e klientit dhe sigurohet që e ka kuptuar nevojën e tij, jep zgjidhje ose rekomandon alternativa të përshtatshme.
 • Ofron informacion duke i ardhur në ndihmë klientit për udhëzimet e publikuara në faqen e dyqanit online apo njoftimet e bëra në rrjetet sociale, shërbimet në dispozicion, gamën e produkteve dhe ofertat promocionale.
 • U përgjigjet me dedikim pyetjeve dhe kërkesave dhe vlerëson nevojat e klientëve.
 • Monitoron në mënyrë të vazhdueshme sistemin e shitjeve dhe raporton për çdo problem që konstatohet tek menaxheri apo departamenti përgjegjës.
 • Bashkëpunon ngushtë me departamentet e tjera, në mënyrë për të kënaqur nevojat e klienteve.
 • Trajton kërkesat e klienteve në mënyrë profesionale dhe efikase.
 • Siguron informacion mbi kërkesat apo ankesat e ndryshme nga klientët
 • Kandidati te jete me banim ne zonat Yzberisht dhe Vaqarr.

Aftësitë:

 • Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike
 • Njohes i programit Bilanc Web
 • Te kete njohuri ne fushen elektrike ose ate te ndricimit
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Të jetë i/e gatshëm/me dhe i/e aftë të punojë në grup.
 • Orari disponibel i punes e hene- e shtune, 08:00 – 17:00

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek info@amartools.al
Cel. : +355 69 701 9901

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Prodhim/Perpunim