Tirane kerkohet Shefe Finance 96 views

Job Expired

Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje SHEFE FINANCE NE TIRANE (F)

Karakteristikat e njohurit qe kandidatja duhet te zoteroje:

1.Te kete mbi 7 vite eksperience.

2.Te kete mbaruar studimet vetem  ne degen Finance-Kontabilitet

3.Te jete njohese shume e mire e gjuhes Angleze.

4.Te kete ambicie dhe disponibilitet te menjehershem

5. Aftesi shume te mira komunikimi

6. Korrektesi dhe eficence maksimale ne pune

7. Aftesi shume te mira organizative

8. Aftesi per te punuar ne menyre te pavarur por edhe ne pune ne grup

Ofrohet:
1.Kushte shume te mira pune

2.Pagesa 1.000.000Leke

PER KANDIDATURA NGA DURRESI OFROHET TRANSPORT

 

Te interesuarat te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 24 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike