Tirane, kerkohet puntor / ndihmes per fasada te ventiluara 43 views

Kerkohet puntor / ndihmes per fasada te ventiluara.

Te jete korrekt dhe i komunikueshem.
Te dije te respektoje rregullat e sigurimit teknik.

Pagesa varion nga 2000 – 2500 Lek / dita, sipas eksperiences dhe aftesive individuale.
Orari i punes eshte 8 ore.

Te interesuarit te kontaktojne ne nr. e telefonit: +355 69 465 0061
ose ne adresen e emailit: info@agips.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Ndertim