Tirane, kerkohet Punonjes Magazine adidas Laprake 59 views

Job Expired

Balkan Sport shpk kërkon të punësojë Punonjës/e magazine adidas.

Kualifikimet/ Kriteret:

 • Të ketë etikë dhe fleksibilitet në punë.
 • Të jetë i besueshëm, korrekt dhe të ketë vullnet për të punuar.
 • Të ketë aftësi komunikuese, organizuese dhe koordinuese.
 • Arsimi i mesëm.
 • Mosha 18-30 vjeç.

 

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në deri më datë 30.11.2022 në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti