Tirane, kerkohet operatore e kamerave – adidas Laprake 311 views

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë:  OPERATORE E KAMERAVE

 

Kualifikimet/ Kriteret:

  • Vëmendje në detaje, etikë dhe fleksibilitet në punë.
  • Mosha 18-25 vjeç.
  • Puna është me turne, një ditë pushimi në javë.
  • Adresa: Zyrat përballë outlet adidas Laprakë

 

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë të dhënat/CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti