TIRANE, KERKOHET NDIHMES MAGAZINIER 49 views

Agjencia BClever per nje klientin e saj kerkon te punesoje Ndihmes Magazinier per qytetin e Tiranes.

Detyrat dhe pergjegjesite e rolit:

– Shkarkon mallrat e ardhura duke i sistemuar ne paleta sipas kodeve perkatese
– Pergatit porosite
– Organizon mallrat ne paleta sipas kodeve perpara se te levizen ne pozicione
– Perdor pajisjet e duhura mbrojtese
– Detyra te tjera sipas nevojes

 

Kriteret kualifikuese:

– Te kete kryer arsimin e mesem.
– Te kete eksperienca te ngjashme pune.
– Te kete aftesi te mira komunikuese.
– Te jete i gatshem dhe i afte te punoje ne grup.
– Te jete i gatshem te kryeje pune fizike.

Aplikantet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose ne 0676888699

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim