Tirane, kerkohet Ndihmes financiere 100 views1 application

IXPIRA shpk një kompani Italiane me shtrirje Internacionale dhe eksperiencë disa vjecare ne fushën e turizmit kerkon punonjës ne 2 Ndihmes Financiere.
Kandidatet duhet te plotesonje kushtet e meposhteme:

  • Te zotëroje gjuhen italiane mbi nivel mesatar kusht kryesor.
  • Te kete perfunduar studimet universitare Finance/Kontabilitet
  • Te jetë e disponueshme per të punuar full-time
  • Te jete i/e komunikueshme dhe fleksibel.
  • Te jete i/e besueshme dhe konfidenciale.
  • Te kete eksperiec te meparshme ne finance ka prioritet.

Ofrojme:

  • Page te kenaqshme
  • Mundesi per rritje profesionale
  • Kontrate te rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi.

Te interesuarit te dergojne CV me te dhenat personale ne adresen e emailit: ixpirashpk@gmail.com
Cel. :
0689055025

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center