Tirane Kerkohet Menaxher Shitje per produkte parafarmaceutike dhe ushqimore 87 views

Tirane kerkohet:

•Menaxher shitje per produkte parafarmaceutike dhe ushqimore

Detyrat dhe pergjegjesite

1. Implementimi i strategjise se marketingut per produktet referuar planeve dhe objektivave të kompanisë
2. Shkembim i vazhdueshem i informacionit tek klientet e duhur
3. Krijimi I marredhenieve dhe mirëmbajtja e tyre me klientet
4. Studimi I tregut per produktet dhe studimi I konkurenteve te tyre
6. Raportimi periodik pranë eproreve për ecurinë e punës dhe problematikat e hasura në terren
7. Te zbatoje me korrektesi kodin e etikes profesionale gjate promocionit.

Kualifikime/ Kerkesa:

1. Experienca të mëparshme te pakten 5 vjecare
2. Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze
3. Te jetë i pajisur me leje për drejtim automjeti tip B.
4. Te njohe programet baze te Microsoft office.
5. Te këtë njohuri për marketingun online (rrjete sociale)
6. Te kene perkushtim maksimal dhe të respektojë orarin e punes
7. Te jete i/e komunikueshme me klientët dhe koleget
8. Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja
9. Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page te kenaqshme

⁠Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e emailit:
CV- te pa foto do te skualifikohen automatikisht

📧 shpkavantgard@gmail.com
Kontaktoni: 0694067555

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim