Tirane kerkohet Menaxher/e Blerjesh 43 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te Menaxher/e Blerjesh ne Tirane

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 1. Perzgjedh dhe propozon furnitore potenciale qe permbushin kerkesat dhe kushtet e kompanise.
 2. Propozon cmimet optimale, eshte pjese e diskutimeve dhe vendosjes se tyre.
 3. Perzgjedh dhe pergatit produktet per promocion sipas rastit.
 4. Eshte ne kontakt te vazhdueshem me furnitoret e kategorise, mban nen kontroll stokun e kategorise dhe ndjek statusin e porosise.
 5. Ndjek projekte te caktuara ne bashkepunim me Furnitorin dhe Projekt Menaxherin.

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati/ja: Të kete perfunduar arsimin e lartë;
-Të kete eksperience ne blerje, perben avantazh;
-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
-Te kete aftesi manaxheriale dhe aftesi per te punuar ne grup.
-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.

Ofrohen:
Kushte shume te mira pune
Pagesa: 60.000L + Sigurimet

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943
​​​​​​​

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 51 Jobs
 • Location Albania, Durrës
 • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
 • Tel/Mob +355676317943
 • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike