Tirane, kerkohet Specialist i produkteve me peta 33 views

Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë nje Specialiste te produkteve me peta
per nje Pasticeri & Furre buke 
ne Tirane, zona e Bllokut.

Përshkrimi i pozicionit të punës (detyrat dhe përgjegjësitë):

 • Pregatitja me cilesi e petave dhe e produkteve me peta.
 • Respektimi i recetave dhe standarteve te kerkuara per produktet.
 • Mirembjatja dhe organizimi i parapregatitjeve ne kushtet frigoriferike dhe kushtet teknike te kerkuara per te garantuar sigurine ushqimore.
 • Mirembajtja e kushteve higjenike per vendin e punes dhe mjetet e punes.

Kualifikimet dhe aftësitë që kërkohen për këtë pozicion:

 • Te pakten 1 vit eksperience si Specialist i produkteve te Brumit
 • Aftesi te mira per te bashkepunuar ne ekip.
 • Te kete aftesi te mira komunikimi.

Ditët dhe orari i punës:

 • 6 dite pune ne jave/1 dite pushim ne jave.
 • Orari i punes 6:30-15:00

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit
📩 aplikopra@gmail.com ose te kontaktojne ne numrin e celularit 069 444 9400.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
 • Tel/Mob 069 444 9400
 • Profili Sherbime