Tirane kerkohet Koordinatore Logjistike 47 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Koordinatore Logjistike ne Tirane

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
-Te kete mbaruar arsimin e larte
-Te jete njohese shume e mire e gjuhes Angleze
-Te njoh shume mire paketen MS Office, kryesisht Excel
-Aftesi shume te mira organizative dhe komunikuese.

Ofrohen:
-Kushte shume te mira pune
–Pagesa 50.000L + Sigurimet + Bonuset

Te interesuarat te dergojne CV-ne e tyre ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike