Tirane kerkohet Koordinatore Blerjesh 78 views

Job Expired

Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te KOORDINATORE BLERJESH TIRANE.

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
-Te kete mbaruar studimet e larta
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Te kete fryme bashkepunimi dhe komunikim korrekt
-Mosha e preferuar 25+
-Te kete njohuri shume te mira ne gjuhen Angleze dhe Italiane

Ofrohen:
-Kushte shume te mira pune
-Pagese e kenaqshme

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne per te lene nje takim informues ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike