Tirane , Kerkohet Koordinator/e Magazine ne Kompani Postare ! 156 views

Job Expired

Kompania Mr.Courier Shpk – Kerkon te Punesoje:

Koordinator/e Magazine.

Detyrat dhe Pergjegjesite e Punes.

Koordinimi i Hyrje-Daljeve te Dergesave !
Koordinimi i Korrierve & Shofereve !
Manaxhimi dhe kontrolli i dergesave nepermjet sistemit !
Komunikim me Klientet, per raportime te ndryshme mbi ecurine e dergesave ……etj

Kandidatet duhet te Plotesojne keto Kushte:
Te jete i komunikueshem.
Te jete i afte per te punuar ne grup.

Jeni te lutur te dergoni CV me FOTOGRAFI ne adresen:
Email: info@mrcourier.alsales@mrcourier.al
Tel : 044503330 / 0686092293

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë