Tirane, kerkohet Kasiere ne Market – tek Kompleksi Molla Astir 89 views

Kerkojme Kasiere Market Frenkli.
Te jete e komunikueshme, e afte te bashkepunoj ne grup.
Puna varion me turne, nje jave turni i pare dhe nje jave turni i dyte.
Dy dite ne muaj pushim. Paga e kenaqëshme .
Kompleksi Molla Astir
0692455893

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Supermarket