Tirane, kerkohet HOTEL HERMES kerkon te punesoje Recepsionist/e full time / part time dhe Sanitare 256 views1 application

HOTEL HERMES KERKON TE PUNESOJE:

– Recepsionist/e
– ⁠Recepsionist/e part time
– ⁠Sanitare part time

Adresa: RRUGA VASO PASHA, ISH-BLLOKU
Te interesuarit te lutem te kontaktojne ne: 0685580417

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri