Tirane kerkohet Drejtor Magazine 52 views1 application

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Drejtori Magazine ne Tirane

-Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati jane:
Të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik me profil menaxhimi;
Të ketë eksperiencë pune në Logjistikë;
Të ketë aftesi drejtuese dhe organizative;
Të jetë i komunikueshem;
Të jetë i aftë të drejtojë dhe të motivojë punonjësit e tjerë të magazinës;
Të jetë i aftë të menaxhojë mirë kohën dhe të vendosë prioritetet e duhura;

Ofrohet:
Kushte shume te mira pune
Pagesa 100.000L

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 56 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike