Tirane, kerkohet Agjente Turistike 350 views6 applications

Job Expired

Kerkojme te punesojme Agjente/Operatore per rezervime Biletari-Hoteleri-Turizem PART TIME
Pershkrimi i Punes:
Te kryeje oferta/shitje/rezervime, etj., per Bileta, Hotele, Paketa, Ture, Siguracione, etj.
Kriteret:
1. Te kete eksperience ne pune te ngjashme ne Kompani Turistike (minimumi 6 muaj).
3. Te zoteroje gjuhen Angleze ne nivel shume mire, ndersa gjuhet e tjera perbejne avantazh.
Paga stimuluese dhe negociushme sipas arsimimit, kualifikimeve dhe eksperiences.
Orari 17:00-21:30

Te interesuarit mund te dergon e CV ne adresen:caushim.shpk@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri