TIRANE, KERKOHET AGJENT SHITJESH 38 views

Agjencia BClever per nje klientin e saj kerkon te punesoje Agjent Shitjesh per qytetin e Tiranes.

Detyrat dhe pergjegjesite e rolit:

– Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine
– Realizon shitje dhe prezanton në menyrë profesionale produktet të cilat trajtohen me shumicë, tek klientët.
– Ofron sherbim ndaj klienteve, para dhe pas shitjes.
– Regjistron të dhenat per porositë dhe raporton tek menaxheri i shitjes.
– Zbaton politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise
– Detyra te tjera sipas nevojes.

 

Kriteret kualifikuese:

– Te kete kryer arsimin e mesem (i preferueshem arsimi i larte)
– Te zoteroje aftesi te mira negociuese
– Aftesi shume te mira komunikimi.
– Aftesi te mira kompjuterike.

Aplikantet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose ne 0676888699

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim