Tirane, Kerkohen Specialiste te jashtem te Burimeve Njerezore 109 views6 applications

BClever Agency ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj, kerkon te rekrutoje Specialiste te jashtem te Burimeve Njerezore.

Kandidatet e perzgjedhur do te menaxhojne ne autonomi te plote nje portofol individual klientesh duke ju ofruar atyre sherbime te burimeve njerezore.

Kandidatet e perzgjedhur do te kalojne paraprakisht ne nje faze trajnimi.

Aplikantet duhet:

– Te jene energjike dhe te vetemotivuar
– Te kene aftesi shume te mira negociuese
– Te jene bashkepunues
– Te kene aftesi te shkelqyera organizimi dhe menaxhimi

Ofrohet:

– Mundesi per te punuar ne remote
– Mundesi per te punuar me orare fleksibel
– Trajnim i certifikuar
– Mundesi rritjeje profesionale

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim