Agjent. Gjuha Italiane 62 views

Job Expired

Per zgjerim stafi ne zyrat e reja kerkohen persona qe njohin gjuhen Italiane.

– Te kete experience ne (Energia, Telefonia, Forex, Vendite.).
– Orari 10:00 me 19:00

  • BAZA 65.000
  • + Sigurime
  • + Kontratë të rregullt në bazë të Kodit të Punës;
  • + Bonuse motivuese, ditore, javore, mujore; dhe LIVE

Per info WhatsApp: +355693728405
Adresa: Myslym Shyri, Tirane

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Bardhyl, Tirane
  • Tel/Mob 0696523973,0692966674
  • Profili Call Center