Tirane, Jeni gati të bashkoheni me një ekip dinamik dhe të merrni përsipër një portofol klientësh me kompani ndërkombëtare? 💼 Kërkojmë një Kontabilist/e Gjysmë-Senior 137 views1 application

Job Expired

📢 Po kërkojmë punonjës! Pozicioni: Kontabilist Gjysmë-Senior🔍

Jeni gati të bashkoheni me një ekip dinamik dhe të merrni përsipër një portofol klientësh me kompani ndërkombëtare? 💼

Kërkojmë një
Kontabilist/e Gjysmë-Senior

🎓 Diplomë/Master në Kontabilitet (studenti ekselent është bonus).
✅ Kontabilist i Pjesërisht i Miratuar.
💻 Aftësi të forta në fushen e IT me aftësi përdorimi softuerat e kontabilitetit dhe Excel.
🗣 Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe njohuri në një gjuhë të dytë (plus).
🎯 I vetë-motivuar, shumë profesional dhe i aftë për të punuar në grup.

Si Kontabilist Gjysmë-Senior, ju do të:
👩‍💼 Ofroni trajnim dhe udhëzim për kolegët e rinj.
📊 Shqyrtoni punën e kontabilitetit dhe kthimin e TVSH-së të përgatitur nga kolegët e rinj.
📝 Përgatisni Llogaritë e Menaxhimit infra-vjetore dhe Paketa të Plota të Raportimit për klientët.
🗂 Ndihmoni në përgatitjen e bilanceve në fund të vitit, Deklaratat e Tatimit të Kompanive dhe eventualisht, Bilancet e Konsoliduara.
📚 Ndihmoni në konsulencën tatimore dhe kontabël.

Bashkohuni me ne në këtë udhëtim fantastik të zhvillimit profesional dhe avancimit të karrierës suaj.

Mendoni se jeni i përshtatshëm? Aplikoni tani! 💌

Dergoni nje CV te emaili
Office@staturagroup.com

Telefon/ Whatsapp
+355684044834

#Hiring #Kontabilist #PoKërkojmëPunonjës #MundësiKarriere #BashkohuMeNe #VendePuneKontabiliteti

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 200 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim