Tirane, Jeni duke kerkuar nje pune online? •Nje pune te dyte pa shume angazhime? Behu pjese e LR FITO 250,1000,2000 EURO / Kontaktoni: 0683515494 / INSTAGRAM lr_beauty_jola 214 views15 applications

Jeni duke kerkuar nje pune online?
•Nje pune te dyte pa shume angazhime?

Behuni pjese e kompanise LR dhe puno nga shtepia
Fitoni 250 Euro 1000 euro 2000 euro
•Fito pavaresine tende financiare!

Per regjistrime kontaktoni:

0683515494

Instagram: Lr_beauty_jola

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 374 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim