Tirane Ish blloku, STUDIO PRESTIGJOZE LIGJORE DHE FISKALE “FARE IMPRESA” KERKON TE PUNESOJE: •KONTABILISTE E MIRATUAR 226 views

Job Expired

STUDIO PRESTIGJOZE
LIGJORE DHE FISKALE
“FARE IMPRESA”

Kerkon te punesoje

•KONTABILISTE E MIRATUAR

KUALIFIKIMET:

PUNON ME KOMPANI TE HUAJA QE INVESTOJNE NE SHQIPERI
TE KETE MINIMALISHT 5 VITE EKSPERIENCE PUNE SI FINANCIERE/KONTABILISTE
TE KETE LIÇENSE AKTIVE SI KONTABILISTE E MIRATUAR
TE JETE E ANGAZHUAR PERSONALISHT NE MBYLLJEN E PASQYRAVE FINANCIARE
TE NJOHE PROGRAMIN BILANC WEB
TE KETE NJOHURI SHUME TE MIRA MBI STANDARTET KONTABEL
TE KETE NJOHURI TE MIRA TE GJUHES ITALIANE

ADRESA: Rruga Brigada 8,Pallati LID (ish bllok),kati 2,TIRANE (Perballe Pepper Lounge)

DERGONI CV TUAJ NE: info@impresa.al

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim