Tirane, Oferta Pune nga Zero Group 132 views

Zgjedhja e Zeros si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Europë të Odoo, ka rritur ndjeshëm kërkesen e bizneseve për implementimin e Odoo ERP në territoret ku ne operojmë duke na shtyrë të zgjerojmë operacionet tona dhe të mirëpresim kolegë të rinj.
•⠀
•⠀
•⠀
Apliko thjeshtë në portalin tonë: www.zero.com.al/jobs
•⠀
•⠀
•⠀
Internship me Pagesë për Shkenca Kompjuterike
Çfarë do të bëni:
Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në financë, do të mësoni aplikime të ERP si zhvillim dhe implementim duke u trajnuar nga kolegë të huaj.

https://www.zero.com.al/jobs/detail/paid-internship-for-computer-science-students-20

Internship me Pagesë për Studentë në Informatikë Ekonomike
Çfarë do të bëni:
Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në financë, do të mësoni aplikime të ERP si zhvillim dhe implementim duke u trajnuar nga kolegë të huaj.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/paid-internship-for-business-informatics-students-19

Internship me Pagesë për Studentë në Finance & Ekonomik
Çfarë do të bëni:
Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në financë, do të mësoni aplikime të ERP si analizë, konsulencë, implementim dhe trajnim.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/paid-internship-for-finance-accounting-students-18

Business Analyst
Çfarë do të bëni:
Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në IT, informatike apo finance, do të bëheni ekspert në ERP dhe do të udhëhiqni klientët në analiza, konsulencë, implementim dhe trajnim.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/business-analyst-10

Accounting Business Analyst
Çfarë do të bëni: Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në financë, do të bëheni ekspert në ERP dhe do të udhëheqni klientët në analiza, konsulencë, implementim dhe trajnim.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/accounting-business-consultant-11

Python & Javascript Developer
Çfarë do të bëni:
Nëse keni përvojë në Odoo, do të ndihmoni ekipin, zhvilloni aplikacione ose opsione në Odoo.
Nëse nuk keni përvojë, ne do t’ju ndihmojmë të trajnoheni nga koleg të huaj zhvilluesi në Odoo që do t’ju udhëheqin në integrimin me punën.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/python-javascript-developer-16

Business Developer
Çfarë do të bëni:
Do kujdeseni mbi bashkëpunimin me klientët ekzistues dhe menaxhoni ciklin e shitjeve të shërbimeve të kompanisë.
Performoni rritje të qëndrueshme dhe fitimprurëse në të ardhura, paralelisht do sygjeroni ide në fushata marketingu apo në targetimin e tregjeve të reja.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/business-developer-12

Project Leader
Çfarë do të bëni:
Do të jeni përgjegjës për zbatimin e projekteve nga a në z. Do të menaxhoni ekipin tuaj dhe do ju kërkojme të jeni LIDER i cili vendos skuadrën përpara vetes.Nuk duam që të bërtisni, por të mendoni dhe të jeni të durueshëm.
https://www.zero.com.al/jobs/detail/project-leader-15
•⠀
•⠀
•⠀
Apliko thjeshtë në portalin tonë: www.zero.com.al/jobs

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software, IT