Tirane, Internship Marketing 58 views

Fare Impresa është duke rekrutuar kandidatë potenciale për Internship Marketing pranë një prej Studiove Ligjore & Kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në konsulencen e Investimeve te Huaja ne Shqiperi.Tashmë Fare Impresa, është pjesë kyçe e bizneseve Italiane me paketat më të mira të shërbimeve profesionale.Shërbimet tona janë të pozicionuara mjaft qartë dhe më vendosmeri, si asistenca legale dhe fiskale më cilesore në treg.

 

Kriteret për vendin praktikant :

  • Kandidatët duhet te zoterojne shume mire gjuhen italiane te folur dhe te shkruar.
  • Kandidatja duhet te jene te motivuar,aftesi te mira komunikuese, fleksibel dhe te jene te afte te perballojne me sukses detyrat brenda deadline-ve qe ju caktohen.
  • Të ketë njohuri të mira të programeve kompjuterike/Paketa Microsoft Office;

 

Zyra ofron:

  • Praktike profesionale ne vendin e punes.
  • Mundesi rritje dhe punesimi pas mbarimit te praktikes ne baze te performances se kandidatit.
  • Çertifikate njohje ne mbarim te internshipit.

 

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimet e tyre në adresën elektronike:fareimpresa.al@gmail.com

Percaktoni tek subjekti: Internship marketing

Adresa: Rruga Brigada 8,Pallati LID (ish Bllok), kati 2 ,Tirane(perballe Pepper Lounge)

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Brigada e VIII