Tirane, Hotel Doro City kerkon staf: RECEPSIONIST / KAMARIER / PJATALARESE / SANITARE / ROJE PARKINGU/SUPERVIZORE MENGJEZI 127 views1 application

OFROJME VENDE PUNE VAKANTE :

1. RECEPSIONIST TURNI I TRETE
Kandidatet duhet te plotesojne keto kushte:
* Komunikim shume i mirë në gjuhën angleze.
Përbën avantazh edhe njohja e gjuheve te tjera.
* Te jete korrekt , i sjellshem, i ndergjegjshem dhe
i pergjegjshem per detyrat ne pozicionin e tij.
* Te dije te sillet e te respektoje klientet.
* Te respektoje etiken e sjelljes e te veshjes.
* Te dije te punoje ne grup dhe te kete sjellje te mira me stafin.
* Te jete i moshes 18-38 vjeç.
Personat e interesuar te dergojne CV me foto ne emailin : 
event@hoteldorocity.com ose te kontaktojne ne Mob: 0672010371

2RECEPSIONIST TURNI I DYTE PART TIME
Kandidatet duhet te plotesojne kushtet e mesiperme.

3. KAMARIER
Kandidatet duhet te plotesojne keto kushte :
* Te jete i sjellshem dhe komunikues
* Te jete korrekt dhe i ndergjegjeshem ne pune
* Te njohe gjuhen angleze
* Te kete etike pune
* Te punoje ne grup

4. PJATALARESE
5. PASTRUESE-SANITARE
6. ROJE PARKINGU
7. SUPERVIZORE MENGJEZI

Kandidatet e pikave 4,5,6,7 duhet te plotesojne keto kushte :
* Te jete e sjelleshme dhe komunikuese
* Te jete korrekte e ndergjegjeshme ne pune
* Te kete etike pune
* Te punoje ne grup

Personat e interesuar te komunikojne ne emailin : event@hoteldorocity.com ose te kontaktojne ne Mob: 0672010371

More Information

Apply for this job Apply via Facebook